Refleksija

V tem razdelku bom na kratko opisal delo in svoja opažanja pri predmetu Večpredstavnost in hipertekst. Sam način dela se mi je zdel v redu, s tem mislim na to, da smo pri vajah dobivali smernice s strani asistente, večinoma pa smo med vajami delali sami. To je lahko seveda past, saj lahko človeka hitro odnese in začne kar tako brskati po spletu ali pa zapravljati čas. Mislim pa, da je bilo delo vseeno dovolj zanimivo, da bi lahko vsak našel delo zase oz. neko zaposlitev. Formati, ki smo jih opisovali so dandanes zelo razširjeni in mislim, da bi lahko vsakdo spoznal kaj novega o formatih.
Pri opisih formatov sem si malo pomagal s spletom malo pa s prosojnicami s predavanj oz. vaj. Mislim da sem ob pisanju predstavitve formatov izvedel veliko novega in tudi koristnega. Prav se mi zdi, da smo v okviru projekta izdelali tudi praktičen izdelek. Sem mnenja, da se ljudje največ naučimo s prakso v obliki vaje, zagotovo bo komu kdaj od teh znanj, ki smo jih morali uporabiti pri izdelavi projekta, prišlo prav.
Predhodniki so nam povedali, da je v prejšnjih letih delo pri predmetu izgledalo malce drugače in sicer so se naši kolegi pred nami pri predmetu VIH ukvarjali z ustvarjenjem grafike in urejanjem spletne strani za igrico (v povezavi z drugim didaktičnim računalniškim predmetom). Tudi ta način dela prejšnjih let se mi ne zdi napačen, še več, mislim, da je bilo to celo bolje, vsaj s perspektive študentov. Tako so pri 2 predmetih izdelovali gradivo za igro, letos pa je samostojnega dela malce več, po drugi strani pa je dobra stran vsega skupaj, da smo spoznali še druge strani in več časa posvečali izdelavi spletne strani.
Arnes splet se mi zdi zelo zanimiva rešitev za postavljanje spletnih strani, tudi druge storitve, ki jih nudi Arnes, so za nas študente precej uporabne.
Študentom, ki prihajajo za nami, bi svetoval, naj pridno delajo celoten semester, saj bodo tako na koncu imeli manj dela ;).

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja